Gevarieerde voeding houdt je vitaal!

In deze tijd zijn we ons ervan bewust dat gezondheid en voeding sterk aan elkaar gerelateerd zijn. We proberen daarom zoveel mogelijk, waar het kan, gezond te eten. Toch blijkt dit niet altijd even gemakkelijk.

Het leven is drukker dan ooit en we gaan onder andere door tijdgebrek steeds vaker uit eten. Hoe zorg je ervoor dat je thuis, maar ook buiten de deur, alle vitamines en mineralen binnenkrijgt, die je nodig hebt om vitaal te blijven?

VariVit is bij uitstek de multivitamine, die ervoor zorgt dat je alle vitamines en mineralen binnenkrijgt en dit op een gevarieerde wijze! De samenstelling van de multivitamine is uniek en gevarieerd, en bootst zoveel mogelijk gevarieerde voeding na op een manier die het lichaam herkent.

De laatste jaren zijn er veel publicaties geweest, met richtlijnen waar je op dient te letten als je gezond wilt eten en leven. Het Voedingscentrum geeft al vele jaren de bekende richtlijnen voor gezond eten m.b.v. de `Schijf van Vijf’.

Gezond eten betekent...

Gezond eten betekent voor veel mensen iets anders. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar voeding in relatie tot de gezondheid van mensen. En naar de waarde van intelligente voedingssupplementen.

Hoeveel en wat moet ik per dag eten?

Veel mensen proberen zo gezond mogelijk te eten, maar we maken niet altijd de meest geschikte keuzes. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten voeding beschikbaar, maar of een bepaalde keuze ook de meeste voedingswaarde voor ons bevat, is minder duidelijk.

VariVit ondersteunt gevarieerde voeding

Om de inname van groente en fruit op de best mogelijke manier en op een gevarieerde wijze te ondersteunen, is VariVit ontwikkeld. We eten immers niet elke dag hetzelfde, dus laten we dan ook niet elke dag dezelfde hoeveelheid vitamines en mineralen via een tablet innemen.