Gezond eten betekent...

Gezond eten betekent voor veel mensen iets anders. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar voeding in relatie tot de gezondheid van mensen. En naar de waarde van intelligente voedingssupplementen.

We weten steeds beter hoe we voeding en dieet in kunnen zetten om bijvoorbeeld patiënten met diabetes type 1 en 2 te ondersteunen bij het verbeteren van de gezondheid1. De relatie tussen voeding en gezondheid komt ook duidelijk naar voren bij ziektebeelden als het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)2, hoge bloeddruk, een te hoog cholesterolgehalte en overgewicht, zowel bij volwassenen als bij kinderen3.

Juist omdat gezond eten betekent dat je inzicht moet krijgen in wat het beste is voor jou, kan het wenselijk zijn om het eigen voedingspatroon aan te vullen met intelligente voedingssupplementen, zoals VariVit.

Zo ben je ervan verzekerd dat je alles binnen krijgt wat je elke dag nodig hebt.

 

  1. https://www.voedingscentrum.nl/nl/service/vraag-en-antwoord/aandoeningen/wat-mag-ik-eten-als-ik-diabetes-heb-.aspx
  2. https://www.darmgezondheid.nl/darmklachten/darmaandoeningen/pds/voeding-bij-pds/
  3. https://www.nivel.nl/zorgregistraties-eerste-lijn/nivel-zorgregistraties-eerste-lijn

Hoeveel en wat moet ik per dag eten?

Veel mensen proberen zo gezond mogelijk te eten, maar we maken niet altijd de meest geschikte keuzes. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten voeding beschikbaar, maar of een bepaalde keuze ook de meeste voedingswaarde voor ons bevat, is minder duidelijk.

Gevarieerde voeding houdt je vitaal!

In deze tijd zijn we ons ervan bewust dat gezondheid en voeding sterk aan elkaar gerelateerd zijn. We proberen daarom zoveel mogelijk, waar het kan, gezond te eten. Toch blijkt dit niet altijd even gemakkelijk.

VariVit ondersteunt gevarieerde voeding

Om de inname van groente en fruit op de best mogelijke manier en op een gevarieerde wijze te ondersteunen, is VariVit ontwikkeld. We eten immers niet elke dag hetzelfde, dus laten we dan ook niet elke dag dezelfde hoeveelheid vitamines en mineralen via een tablet innemen.