Variatie. Natuurlijk.

Banaan

De enige multivitamine

met variabele daginname

Tomaat

De enige multivitamine

met variabele daginname

De enige multivitamine

met variabele daginname

Broccoli

De enige multivitamine

met variabele daginname

Wortel

De enige multivitamine

met variabele daginname

De enige multivitamine met variabele daginname

Al miljoenen jaren eten we gevarieerd, elke dag iets anders. Niet onlogisch dat onze stofwisseling zich daarop heeft aangepast. De voedingsadviezen sluiten daarbij aan. Eet gevarieerd en niet elke dag hetzelfde. Voor een variabele inname van supplementen is er nu

VariVit, de Variabele Vitamine.

VariVit heeft gekozen voor een manier van doseren die gebaseerd is op een variabele inname-hoeveelheid van vitamines en mineralen, net zoals dat met voeding gebeurt. Een verpakking VariVit Multi bevat 4 x 7 verschillende tabletten. Door deze tabletten willekeurig in te nemen, ontstaat er een gevarieerde inname van verschillende doseringen vitamines en mineralen, waarbij de totale inname van de vitamines en mineralen ruim voldoende en toereikend is.

Varivit bevat een hoge dosering vitamine D ter ondersteuning van het afweersysteem (gemiddeld 20 microgram = 800 IE per tablet)

Kijk voor meer informatie over vitamine D ook op www.vitamined.eu

Bestel vandaag nog!

Bestel nu en ontvang VariVit binnen 2 werkdagen!

VariVit ondersteunt gevarieerde voeding

Om de inname van groente en fruit op de best mogelijke manier en op een gevarieerde wijze te ondersteunen, is VariVit ontwikkeld. We eten immers niet elke dag hetzelfde, dus laten we dan ook niet elke dag dezelfde hoeveelheid vitamines en mineralen via een tablet innemen.

Gezond eten betekent...

Gezond eten betekent voor veel mensen iets anders. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar voeding in relatie tot de gezondheid van mensen. En naar de waarde van intelligente voedingssupplementen.

Hoeveel en wat moet ik per dag eten?

Veel mensen proberen zo gezond mogelijk te eten, maar we maken niet altijd de meest geschikte keuzes. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten voeding beschikbaar, maar of een bepaalde keuze ook de meeste voedingswaarde voor ons bevat, is minder duidelijk.

Gevarieerde voeding houdt je vitaal!

In deze tijd zijn we ons ervan bewust dat gezondheid en voeding sterk aan elkaar gerelateerd zijn. We proberen daarom zoveel mogelijk, waar het kan, gezond te eten. Toch blijkt dit niet altijd even gemakkelijk.

Mineralen

Vitamines

VariVit Jaarabonnement

Superhandig! Iedere drie maanden ontvangt u een box, zonder dat u daarvoor naar de winkel hoeft te gaan! U hoeft ook niet meer iedere maand een box op internet te bestellen, want het bestel- en betalingsproces verloopt via automatische incasso.

U kunt bij ons een abonnement afsluiten voor de levering van VariVit voor het kwartaalbedrag van € 50,-. U kiest er dan voor tenminste één jaar abonnee te blijven van VariVit. U machtigt voor automatische afschrijving van uw bankrekening. U ontvangt dan iedere drie maanden een zending. Tegelijk met de verzending wordt het kwartaalbedrag van uw rekening afgeschreven.

Uw abonnement wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Eenvoudig opzeggen, met een opzegtermijn van een maand, kan door middel van het opzegformulier.

VariVit

VariVit

Er bestaan 7 verschillende tabletten, met elk een uitgebalanceerde samenstelling. U neemt één tablet per dag. Een verpakking bevat de hoeveelheid voor 1 maand, dat is 28 dagen met 0, 2 of 3 slikvrije dagen. In de verpakking komt elk van de 7 tabletten 4 keer voor. Deze 28 tabletten zitten door elkaar in de verpakking. Op die manier vult u uw dagelijkse voeding op een uitgebalanceerde én gevarieerde wijze aan.

Bestel vandaag nog!

Bestel nu en ontvang VariVit binnen 2 werkdagen!

Kies het gewenste aantal en bestel