VariVit ondersteunt gevarieerde voeding

Om de inname van groente en fruit op de best mogelijke manier en op een gevarieerde wijze te ondersteunen, is VariVit ontwikkeld. We eten immers niet elke dag hetzelfde, dus laten we dan ook niet elke dag dezelfde hoeveelheid vitamines en mineralen via een tablet innemen.

VariVit bootst als enige multivitamine de gevarieerde inname na van vitamines en mineralen, die van nature ontstaat door het eten van groente en fruit.

De variabele multivitamine VariVit ondersteunt ons bij het volgen van een gezond en gevarieerd voedingspatroon omdat het in tegenstelling tot de meeste multivitamines niet steeds dezelfde samenstelling aanbiedt. VariVit varieert dagelijks in de samenstelling, precies zoals het lichaam dit herkent bij gevarieerde voeding.

Zoals door het RIVM is geconstateerd, worden bij een deel van de bevolking lage innames gezien van een aantal vitamines en mineralen. VariVit wil ervoor zorgen dat iedereen voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt, op een intelligente manier, door een innovatief en uniek concept.

Gezond eten betekent...

Gezond eten betekent voor veel mensen iets anders. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar voeding in relatie tot de gezondheid van mensen. En naar de waarde van intelligente voedingssupplementen.

Hoeveel en wat moet ik per dag eten?

Veel mensen proberen zo gezond mogelijk te eten, maar we maken niet altijd de meest geschikte keuzes. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten voeding beschikbaar, maar of een bepaalde keuze ook de meeste voedingswaarde voor ons bevat, is minder duidelijk.

Gevarieerde voeding houdt je vitaal!

In deze tijd zijn we ons ervan bewust dat gezondheid en voeding sterk aan elkaar gerelateerd zijn. We proberen daarom zoveel mogelijk, waar het kan, gezond te eten. Toch blijkt dit niet altijd even gemakkelijk.